Älskade onsdagar

Egentligen älskar jag alla dagar för de blir ju vad man gör dem till, eller hur? Jag tycker uppriktigt synd om dem som ogillar måndagar och bara längtar efter fredagen och helgen. Det blir ju liksom inte många dagar/år man gillar då. Så sorgligt att leva sitt liv så!

Visst har jag dagar som är mindre roliga men jag kan ärligt säga att 90% av mina dagar gillar jag. Om det är något jag ogillar så ser jag alltid till att göra något jag tokgillar så att det blir mest positivt. Vad är det annars för vits med att leva? Om man ogillar majoriteten av sina dagar menar jag.

Onsdagar är superenkla att gilla just nu. Dels har jag ju simningen i Långbrohallen. Det är guld att få vara där och att få träffa bästa Inger varje gång.

Det finns olika simpass att välja mellan och i dag blev det detta. Jag hann nästan hela.

Solen sken också på oss!

Att ha pass på Sats är en annan kul grej. Indoor Running 30 minuter kanske inte låter så märkvärdigt men jag lovar, man kan bli väldigt trött på den tiden om man vill. I alla fall på mina pass.

Jag har även börjat med en ny målarteknik. Nu när jag var i Skaparladan sist fick jag prova på att måla med gouache och blev helt såld så jag köpte ett set med egna färger. Skitdyra men väldigt dryga och värda varenda öre. Ännu så länge är det mest bara att jag leker och testar. Det vill säga som jag alltid gör när jag tänker efter. Jag har ju noll planer när jag börjar och vet aldrig hur eller var det slutar.

Sist men inte minst denna onsdag så blev det detta.

Simmade ut till isen och jag tror att i morgon går det att simma även från stranden. Det går fort med is-smältningen nu!

Har jag tur kan jag även få ett månskens-sim snart!

Kram från Ingmarie