Pb och en massa annat

I går kom ett stort paket med fyra nya par Newton-pjux. De finns inte i Sverige (vad jag vet) så när jag beställer så beställer jag rejält.

Jag vet exakt vad jag vill ha och eftersom jag haft dem i så otroligt många år nu så vet jag också att jag bara kan kliva rakt i dem och kuta i väg. Det behövs liksom ingen “tillvänjning”. Himla bra och i dag invigde jag ett av paren. Kutade till favvo-gymet med fullproppad rygga. Det gäller ju liksom att planera sin lediga dag.

En del extra kilo att kånka på men turligt nog är de ju lätta att bli av med. 😉

SoFo!

Jag och Rafael brukar inte köra två PT-pass/vecka men nu blev det så för jag ska på vift på måndag och vara borta ett tag. Det var ju nästan så träningsvärken inte helt lagt sig men kroppen är fantastisk. Liksom min PT. Han vet vad som krävs för att det ska bli resultat. Jag satte Pb på en kombo-runda med frivändningar + axelpress , turkish get ups och armhävningar mot stång x 3. Det är verkligen snorjobbigt men jag kapade över 3 minuter mot förra gången! Hade jag inte varit med själv hade jag trott jag fuskade. Haha!

En timme senare hade jag gått genom Södermalm och stan till Stureplan och satt på hojjen för ännu en “The Trip”. Denna gången var det nummer 23. Lika galet kul som de andra gångerna! Jag kommer ha mycket svårt för att “vanligt” spinningpass nu när jag hittat detta.

Så om jag inte är trött i benen, och resten av kroppen också förresten, i morgon kommer jag bli en smula besviken.

Nu är i och för sig träningen en slags belöning för mig men som en extra sådan tog jag en simtur tillsammans med fåglarna i sjön. De är så himla roliga! De leker, bråkar, softar och myser. Och simmar med mig!

Kram från Ingmarie