Uppgraderad

I natt vid 01.30 blev jag väckt av ett högt väsande ljud. Yrvaken och rejält uppskrämd stapplar jag upp ur sängen och halkar direkt pga att hela golvet är fullt av vatten. Jag hörde att det kom från vasken i oentryt och när jag öppnar skåpsluckan ser jag hur det pyser ut vatten från en av slangarna. Jag ringde repan och vakten kom. Han kunde på något vis stänga av det och fixade även 10 handdukar jag kunde lägga på golvet så jag slapp slira runt.🤪😱

Det tog ett bra tag innan jag somnade om… Det bra är att i dag har jag fått byta till en ny lägenhet! Högst upp med bästa havsutsikten! Snacka om uppgradering.


Jag har också förlängt min vistelse ännu en gång så nu har jag ännu mer tid här i solen.🙏🏻 Och jag kommer  kunna dubbelnjuta av de vackra soluppgångarna!

Coolt spindelnät!

Jag har hittat ännu fler trails att upptäcka så det är tur jag ska vara kvar ett tag.

Här är Playitas och dess berg från ”andra” hållet.

Det är några höjdmeter men trots gårdagen är benen ganska ok. Förutom en löptur orkade de både med ett spinningpass och ett vattenlöpnings-pass.😄

Plus ett simpass i havet tillsammans med Marie, Micke och Joar. Så himla härligt! Många små söta och färgglada fiskar och klart fint vatten.

Lyllos mig säger jag bara!

Kram från Ingmarie