Ensam kvar

Det känns allt lite tomt nu när Inger, Joachim, Marie, Micke, Joar och de andra har åkt hem men jag är ju bra på att roa mig oavsett. Många undrar hur jag kan resa själv och om det inte känns ensamt. Man är ju såklart olika men jag har inga som helst problem med att resa solo. Jag har gjort det så många gånger att jag tappat räkningen för längesedan. Faktum är att jag tror att det kan vara lite bra att vara med sig själv och t.o.m ha lite tråkigt! Det är åtminstone då jag hinner både tänka och känna efter var jag är i livet och det är då kreativiteten får en chans att spira.
Sen är jag ju såklart inte ensam kvar här för det hart ju kommit nya resenärer hit.

Sen har jag ju kissekatterna! De är både pratsamma och sällskapliga kan jag berätta! Särskilt när jag har med mat…

Vädret har varit minst sagt ombytligt denna måndag. Allt från stekande sol till regn. Inte många droppar men regn är regn, eller hur?

Det var ovanligt svalt att springa men det är ju inte precis så att man fryser…

Bassängen är alltid härlig. I dag var jag faktiskt i den två gånger. En gång för att simma och en gång för att vattenlöpa. (Simningen gick f.ö riktigt bra!)

Jag har även testat lokalbussen! Åkte fram och tillbaka till Gran Tarajal där jag strosade runt en liten stund. Den staden är inte särskilt stor, så det tar inte jättelång tid att gå igen det mesta, men den är liksom söt.

Munskyddet på enl. Spansk lag trots helt tom buss

Kram från Ingmarie