Mer (virus)länkar och trötta ben

Jag har svårt att vara tyst om det där viruset fastän jag flera gånger bestämt att jag ska det. De flesta blir galet provocerade av att jag inte vill ta det så kallade vaxinet och/eller är ifrågasättande av hela grejen. (Jag skriver “så kallade” för det är inget vaccin i verklig bemärkelse.)

Jag vet att viruset kan vara farligt men det är inte så farligt som media vill få oss att tro, och vi behöver och ska inte massvaxinera en hel världsbefolkning. Det förvånar mig att människor är så dåligt pålästa och litar blint på staten och läkemedelsbolagen. Hanna skrev ett väldigt bra inlägg i går som jag verkligen rekommenderar dig att läsa. Jag har även delat länkar bl.a här innan.

I går lyssnade jag på en väldigt intressant och bra intervju som bl.a handlade om vad som händer om man ska kräva ett v-pass. Vad vi måste förstå är att vår demokrati är oerhört hotad. Här är den och jag ber dig ta dig tid att lyssna och gärna dela vidare. Att det här inte diskuteras ö h t är verkligen märkligt och ffa skrämmande. Likaså att man i bl.a olika tidningar nu ska lära sig hur man “bemöter konspirationsteoretiker” och jämför även gärna skeptiker med de som tror jorden är platt. Jösses liksom! Väldigt tröttsamt. Tycker också det är tröttsamt att vi som ifrågasätter ska behöva förklara men de som gladeligen tar sprutorna och hyllar v-passet inte ens kan förklara vad som finns i sprutorna, hur det egentligen fungerar och vad som kommer hända om det krävs att man ska gå omkring med medicinsk info i en app. Vill folk verkligen ha det som i Israel? Eller tror man på fullt allvar att det inte kommer ske?

Det är tur jag har annat att pyssla med för annars hade jag blivit helt nerdeppad av det som sker i världen just nu.

Kuta backe är t ex kul och gör att det är ganska omöjligt att tänka på annat. Det syns kanske inte på de här bilderna men efter 15 x 250 m uppför var mina ben stendöda och helst utan studs. Det kan ju också bero på det där dubbelpasset i går….

För att verkligen mosa dem var jag på gymet en timme också. Nu körde jag inte bara ben men det jag gjorde kommer garanterat påverka morgondagen. Även för resten av kroppen.

 

Kram från Ingmarie.

2 Comments

  1. Herr Johansson

    Tack för länkarna! Klart läs- och sevärt. Ju mer man fördjupar sig i ämnet, desto fler blir frågetecknen. När det “går religion” i saker verkar såväl sunt förnuft som vetenskap vara som helt bortblåsta.
    De få i min omgivning som tagit vaccinationen är 80plussarna samt några med underliggande riskfaktorer. Vi andra har gjort bedömningen att såväl smitt- som sjukdomsrisk är högst hanterbar.
    Har (ännu?) inte hört någon kritik från något håll angående mitt beslut. Dom skulle bara våga 😉

Comments are closed.