Fixad och var är alla?

Någon gång i månaden försöker jag ”fixa till mig” hos kiropraktor-Micke. Som en lite check och för att förhoppningsvis justera ev skavanker. Jag har gått hos honom i så många år nu att jag tappat räkningen vilket också gör att han direkt känner om något är lite spänt/snett. Det är oftast inte mycket men jag inbillar mig att det är ett bra sätt att förebygga skador. Det verkar ju inte göra mig sämre i alla fall.🤪

Löpturen blev en simpel timme i skogen som kombinerades med ungefär lika lång tid på favorit-gymet. Gott om plats och bra pass på båda. Jag älskar det här att jag slipper ha en massa ombyte med mig. Livet är mycket enklare när det är sommarvarmt!

Fick även till en slags “lunch” utomhus på Hötorgs-trappan. Kände mig faktiskt lite som en turist. Minns nämligen att det var just sånt jag brukade göra när jag inte bodde här för att kolla på folkvimlet och höra torg-försäljarna försöka sälja sina  grejer. Fast just i dag var det väldigt lugnt där. Typ halvdött.

Det enkla sommarlivet gör också att min “vattenlöpning-bassäng” är i Söderbysjön bara några minuters cykling från ytterdörren. Så galet lyxigt!

Det är förvånansvärt lugnt även där och på alla andra uteställen som “borde” vara fullpackade. Som t ex Hellas, Flaten, utegymen, cafeerna och idrottsplatserna. Förra året var det knökat precis överallt och det gick inte att hitta en lugn plats. Antagligen är folk ute och reser igen vilket ju faktiskt är jättebra! Både för samhälls-ekonomin, för att det blir mer plats och för att det blir lugnare här.

Hur är det hos dig? Fler eller färre människor?

Kram från Ingmarie