Den där speciella känslan

Långa tröskelintervaller är ruskigt roligt när kroppen är pigg. Som i dag! Drämde av 3 x 12 minuter på det vanliga kuperade spåret oh även om det var svettigt så var det med bra känsla! Det blev dessutom nästan en timme distans för att ta mig dit och hem via en omväg.💪🏻 Känslan efter ett sånt pass är snudd på oslagbar.

Blev även en simtur runt sjön innan jag skulle sova inför sista (🥳🥳) natten. Det blåste så mycket att det t o m blev vågor! Saferswimmern drog åt andra hållet i motvinden och flög på mig i medvinden. Hade det varit i havet hade jag nog inte varit så kaxig men i en sjö tycker jag det bara är galet skoj!

Och om du missat det så är det nära nu! Klockan 07.30 i morgon bitti stämplar jag ut för att äntligen få semester! Den känns enormt välbehövd kan jag säga…

Kram från Ingmarie