S-e-m-e-s-t-e-r!

Det där att kunna stämpla ut på morgonen när dagpersonalen kommer är obeskrivligt skönt och särskilt när man vet det dröjer ett par veckor innan man måste stämpla in igen.😄

Jag gillar mitt jobb men just nu ska det verkligen bli skönt med lite ledigt för somrarna är alltid lite extra tuffa pga många vikarier och färre personal. (Plus att den berömda vårdskulden som sagt var ska betalas av…) Detta sista pass blev dessutom lite extra ”festligt ” för jag fick komma upp på taket! Så galet häftigt! Snacka om utsikt! Och svindel! 🤪

Några få timmars sömn fick jag innan jag masade mig till Eriksdalsbadet. Har inte varit där överdrivet många gånger denna sommar, hur det än är så är ju öppet vatten-sim det härligaste, men det var riktigt kul och kändes förvånansvärt bra!🤩Att det var lugnt i bassängen och solen sken bidrog garanterat.☀️

På något vis fick jag en massa energi så vi började röja i förråd och slängde flera ton (nåja) sånt där “bra-att-ha-bröte” som vi inte använt de senaste 10-15 åren… Antar du också har sånt? Fortsättning följer i morgon!

Kram från Ingmarie