Ledighets-känsla

Nu känns det verkligen som att jag har semester! Inga krav, (nästan) inga tider att passa och jag sover som en stock igen. Så skönt!

Som så många gånger förr bor jag hos min fina kusin och hennes man i “mitt” lilla gårdshus vid havet. Mindre än 100 m från husknuten kommer jag rakt på Prins Beril stigen och den sprang jag på i dag. Inte på lätta ben, nästan 5 mil för bara 2 dagar sen känns allt lite även om det gick långsamt, men de är förvånansvärt pigga! Nu har jag ju varit med ett tag och vet att skenet kan bedra så jag tar det lugnt ett tag till. 50 härliga minuter blev det i alla fall!

Armar och överkropp är inte så uttröttade så simmat och gymat har jag också gjort. Tänk att Halmstad fortfarande låter oss simma gratis i denna fina utebassäng!! Dessutom ligger den bara tre stenkast från min stuga!

Gymade gjorde jag i stan. SATS Halmstad är riktigt fint och jag gillar verkligen att hänga där!

Mest har jag ändå slöat. Och ätit. I solen med kusin och kusinman och hemma hos mamma och Ulf.

Det är väldigt fint att vara ledig!

Kram från Ingmarie