Förflyttad

Tidigt i morse sprang jag till jobbet i 08a land. Sagolikt vackert och jag måste nog erkänna att jag gillar det! Förutom den där första stunden när klockan ringt och jag nästan inte orkar öppna ögonen…

Benen var oväntat pigga och det kändes lätt trots att det bara är två dagar sen helgens äventyr! Förutom den där sista trappan upp men den är å andra sidan aldrig lätt för den är i slutet av en väldans lång (sjukhus)backe.

Hela dagen har vi haft utbildningsdag. Jag tyckte den var både rolig och bra men det där med att sitta ner hela tiden är ju inte riktigt min grej…

Jag har dessutom fortsatt sitta för jag har fraktat mig (och min gigantiska packning) till min favoritstuga i Södersvik på Rådmansö. Varje gång jag passerar skylten och sen får gå in genom denna dörren så känner jag en helt obeskrivbar lycka och ett lugn.

I morgon ska jag till mitt andra lyckoställe  och jag längtar som en tok!

Kram från Ingmarie