Favoritdagen igen

Jag har ju skrivit om den innan. Min favvo-dag.. Torsdagar!

Först löpning i skogen. Förvisso i regn men det var ljummet och uppfriskande!

Sen PT-timme med den bästa. Han är hård, tuff och krävande men jag betalar ju inte heller för att få ett mes-pass. Om jag vill ha det så klarar jag det helt själv. Haha!

Som avslutning coachar jag Indoor running. Full klass och många på väntelistan. Galet skoj såklart! De som är med verkar inte heller vilja ha mespass utan kör på som bara den. Jag också. Så där så jag nästan inte kan prata men jag tror jag lärt mig någon slags “fejk-teknik” där jag faktiskt kan prata trots att jag är ganska trött.

Det här var dock den sista torsdagen på ett bra tag för om inget oväntat händer är jag på andra breddgrader nästa torsdag.

Kram från Ingmarie