Lördagsgodis

Det blev korta intervaller för gänget (och mig) i dag.

6 x 45-15 sek + 6 x 30-30 sek + 6 x 15-15 sek.

Kort och hårt. Mycket uppskattat. I alla fall efteråt.🤪

Bjöd direkt efteråt på en halvtimmes styrka på gräset men mesta av min egen styrka blev på gymet. Jag är ju coach och då vill jag ha fokus på deltagarna. Jag hinner träna själv ändå.

Det här att träna under solen är verkligen min grej!

Men den skiner inte riktigt hela tiden. En liten stund innan jag skulle göra den planerade havssimningen på eftermiddagen blev det molnigt och lite “småkallt” (jo jag vet, allt är relativt) och jag kunde bara inte motivera mig att gå i. Inte för att simma-simma i alla fall. Bada kan jag däremot alltid! Och när jag väl var i kom jag nästan inte upp för det var så skönt. Måste komma i håg det nästa gång jag är på väg att banga…

Kram från Ingmarie