Fredagsboostad!

Ledig fredag betyder att jag kan vara med på Ulf´s Fredagsboost!

Just nu betyder det även att vi hade hela 50-metersbassängen för oss själva! Det finns helt klart vissa fördelar med dessa tokiga restriktioner. (Egentligen handlar det väl snarare om att jag försöker hitta det positiva i detta galna…)

Passet gick helt ok och ffa var det väldigt skoj! Simma i grupp är roligare än att harva på själv.

Efter en go-fika begav jag mig till gymet och var i ärlighetens namn ganska både frusen och opepp men jag vet av erfarenhet att det där bara är trams och inbillning. Väl där så vänder det och i  dag var inget undantag. När jag tittade på klockan för första hade jag hållit på i nästan 90 minuter non-stop. Inte ens en pratstund med någon annan hade jag haft. Då är man fokuserad och har väldans roligt!

När jag tagit mig hem igen i den isande snålblåsten så hade jag ingen tanke på att göra så mycket mer fysiskt men så såg jag min blå “bad-termos” och snabbare än jag hann tänka tanken klart hade jag bytt om, kokat te och satt mig på hojen ner till sjön. Ibland är det bra att inte tänka så mycket utan bara göra för annars hade jag garanterat inte velat ut i kylan igen och då hade jag missat detta.

Ja, det är kallt men det är ju också det som är grejen med isbad. Att gå i vattnet, uppleva det som sker och känns, ta på sig alla kläder efter och dricka det där teet är både rogivande och energigivande. Tro mig, jag har gjort det så många gånger nu att jag vågar påstå att jag vet att det är sant.

Kram från Ingmarie