Min grej

Jag säger det igen. Snö, is, modd och slir är inte min grej. Det här däremot, är det!

Barmark, lite gegga, rinnande vatten, skogsdoft och sol. Min hemstad alltså. Visst kan här vara överjäklig vind och piskande regn men det kan det väl å andra sidan vara överallt och var som helst på vår jord, eller hur? Vintern är kortare och ljuset starkare här nere helt enkelt och jag njuter till fullo!

Här finns också fina, fina Torvsjön. Lite is vid kanterna, helt stilla och så vackert att ögonen tårades en smula.

Mamma, Ulf, Anders och Mogge-vovven var också med men det var bara Mogge som också ville bada. Märkligt…

Så mysigt att få hänga med dem i flera, flera timmar och att veta att det blir fler!

Enda inne-tiden, förutom när vi gjort andra viktiga saker som att slappa på hotellet eller käka vill säga, var en stund på gymet. Alltid värt att gå in dit!

Kram från Ingmarie