Några premiärer och ett långbad

För några veckor sedan kom nummer 28 av The Trip och i dag testade jag den. Riktigt, riktigt cool och rolig! Vilken grej det är! Plus att jag körde nr 12 för när jag var nu ändå var där kunde jag ju lika väl dubbla. Eftersom jag har bra men kort minne så är jag inte så säker på om jag hade kört tolvan innan heller… Trötta ben, mycket svett och glädjekänsla fick jag i alla fall!

Innan jag drog vidare till Sofo för att gyma passade jag på att ta årets första ute-fika i solen.

S-å-h-i-m-l-a-h-ä-r-l-i-g-t! Nästan så jag trodde jag drömde där en stund.

Avslutade denna lediga dag på allra bästa sätt. Med en energi-hormon-relax-stund som är snudd på oslagbar. jag är övertygad om att om fler hade gjort detta så skulle vi ha en fredligare jord.

Från andra sidan sjön kom en man gående och han var tydligen djupt fascinerad över vad jag pysslade med och som så många andra så undrade han om det inte var kallt. Jag vet inte riktigt hur jag ska svara på den frågan för finns det verkligen någon som tror det är varmt bland isflaken?
Han ringde upp någon och babblade på något språk jag inte begrep men med tanke på hur han stirrade, tjoade och pekade på mig så antar jag det var mitt badande han berättade om. Satt i så länge att när jag väl kravlade mig upp igen så kändes det som att det hunnit bildas is på benen. Men det var högst troligt bara inbillning. Lyckokänslan var dock på riktigt!

Kram från Ingmarie