Två tjoho!

Kolla!
Barmark på grusvägen!

Det var t o m så långa sträckor att jag kunde köra intervaller på dem! I sol! Fatta lyckokänslan!

4 x (5+3+1) minuter blev det och varenda en kändes bra. Ja alltså jag blir ju såklart trött, det är ju liksom själva grejen med intervaller, men på ett bra och skönt vis.

I dag kunde jag dessutom äntligen simma igen. Kryobehandlingen (“kylbehandlingen”) jag gjorde för snart två veckor sedan är mer eller mindre helt läkt och det är fritt fram att plaska hur mycket jag vill. Jag var så lycklig att jag inte ens brydde mig om att jag var där på helt fel tid och det var megatrångt i bassängen. Kände mig som en liten delfin och röjde fram som en bulldozer. De som “råkat” hamna fel i crawlbanan, dvs de crawlade inte, flyttade snabbt på sig. Haha.

Kram från Ingmarie