Härmar

Jag har förvisso världens bästa PT men dels har jag inte råd att ha med honom på varje pass och även om jag hade det så hade det antagligen inte funkat rent praktiskt pga mina (nuvarande) arbetstider, och dels så betyder det ju inte att jag inte kan hitta på egna grejer! För några veckor sedan hittade jag ännu ett bra Insta-konto med en massa nya övningar att upptäcka. Att någon kan tycka gym-träning är tråkigt och/eller enformigt är en gåta för mig för det finns verkligen hur mycket olika som helst att göra!

En övning som Erik (Börjesson som han heter) visade var en benövning som såg plättlätt ut när han gjorde den men i verkligheten utmanade den inte bara styrkan utan även balansen. Jättekul! Utan vikter var det enkelt men blev väldigt annorlunda med! (Om du har Insta kan du se en filmsnutt där: Ingmarie_yoging)

Nu gjorde jag inte “bara” detta (såklart) för gymet är som en lekstuga för mig. Älskar det!

Simpasset var också ett hopplock av teknikövningar och intervaller jag snappat upp IRL eller via YouTube för ja då, det är ok att härmas!

Frissan får man på köpet. Haha

Kram från Ingmarie