Pånyttfödd

Det slår banne mig aldrig fel. När värmen, ljuset och solen kommer då spritter det ännu mer i min kropp. Jag blir gladare, ännu piggare och får mer livslust. Det kanske är så för alla (?) men även om jag inte direkt säger eller visar det hela tiden så ska jag erkänna att jag verkligen avskyr vintern. Hade lätt kunnat vara utan den resten av livet. Det enda positiva är isbaden men de är å andra sidan mitt sätt att genomlida vintern ö h t.🤪

I går sprang jag med LV igen men bytte grupp och körde med ”långlöparna. Deras pass var så bra att jag liksom inte kunde låta bli. 4 x (3+2+1) minut. Vila gå/jogg 1 min. På pappret låter det kanske inte så märkvärdigt men när man ska (försöka) hänga med ett gäng snabbfotingar får man minsann ta i!

Stretch före. 🙂

Jag är tacksam över att det var hyfsat lugnt på jobbet om man säger så….😀

I dag blev det en helt galet härlig två-timmarsrunda i skogen. Nästan all is är borta och det var bara två ställen jag behövde gå på.🥳

Inte ens lönt att försöka springa på detta….

Eftermiddagen hängde jag med Camilla och det betydde långpromenad med vovve plus fika och mys med sötaste Puzzel. Så roligt få prata med hårbollen igen och jösses vad hon hade mycket att berätta! Som vi saknar henne! Tur jag har möjlighet både att stilla min längtan så här och att vi vet hon kommer att hälsa på hos oss igen.

Och jo, vi tränade med. Lättroad som jag är tycker jag det är extra roligt när jag får svettas på ett nytt gym.😄 Att hänga med Camilla är guld. Blir alltid så glad och inspirerad av henne. En Superwoman alla kategorier!

Vad har du gjort i helgen?

Kram från Ingmarie