Spontanköp, skaparglädje och lite träning (förstås)

Jag åkte in till stan för att köpa målargrejor, vilket jag också gjorde, men på något vis hamnade även dessa i mina ägor.😳

Såg dem i fönstret när jag gick förbi, en ganska ny typ av trailsko som inte funnits särskilt länge, och de liksom talade till mig. ” Kom och prova oss!” Jag som bara verkar kunna ha Newton pjux och liksom tröttnat på att prova andra skor som ändå aldrig passar, gick rakt in, provade och slog till. 😱 De satt perfekt utan att klämma på mina knöliga fötter, kändes “studsiga” och mina specialsulor fick lätt plats. Nu hoppas jag bara min magkänsla har lett mig rätt.🤪 Fortsättning följer!

Några av målargrejorna har jag redan använt. Fick en idé i morse och letade som en tok efter det jag behövde som jag var så säker på att jag hade men alltså inte hade. Skapa är kul och något jag behöver få göra. Jag hoppas få mer tid nu framöver när jag byter jobb. Det är i alla fall tanken och målet.

När jag ändå var i stan passade jag på att köra ett pass The Trip plus lite eget hojjande så jag blev “lagom” trött. Vill inte benen ska vara helt mördade inför morgondagens övningar.

I morse (innan jag kom på det där jag ville skapa) simmade jag med TS-gänget.

Jättekul och coach Tomas hade hittat på ett riktigt skoj pass! Precis som han brukar. Observera solen!

Kram från Ingmarie