Morgonmys på Forsgrenska

Jag trodde det skulle vara superduperlugnt i den Forsgrenska bassängen i morse eftersom jag var där så tidigt men tji fick jag!

Där inne var det full rulle och massor av folk men det var ändå väldigt lugn stämning och låg volym. Överallt fanns mysiga små “glasbubblor” utsatta som hela tiden skiftade färg. Jättemysigt! Jag missade helt att fota så det får bli en bild på den “nya” utsidan i stället.

Eller nya och nya. Den är några år nu. Sen renoveringen blev klar augusti 2020 har det blivit ett rejält lyft för hela stället. Inte bara badet utan även gymet och biblioteket. Kanske därför det är extra mycket folk där nu? Jag undviker att simma där bara för att det är sämre “disciplin” på vilka som simmar i snabb- resp motionssim-banorna. En del verkar liksom tycka att de simmar jättefort bara för att de bröstsimmar snabbare än damen/gubben som är 75+…. Vattenlöpning funkar dock för det mesta utmärkt. Även i dag trots att det var lite trångt. En fördel med vattenlöpning är ju just att man inte behöver så mycket plats.

Kram från Ingmarie