Fredag!

Nu kan även jag tjoa fredag och se fram emot en ledig helg. Inte för att jag tycker (det nya) jobbet är tråkigt utan för att det betyder jag kan umgås mer “normalt”.

När mitt vanliga schema börjar nästa vecka kommer jag vara ledig på fredagar men just i dag körde jag ett extra-pass bara för att jag vill lära mig så mycket som möjligt. Det är som sagt var mycket nytt och väldigt annorlunda men det känns fortfarande kul och bra. Jag är fortfarande på en post-op avdelning (uppvakningsavdelning efter operation) men med en helt annan typ av patienter. Största skillnaden är att de är friska i botten och är där av fri vilja. Måndag till torsdag är det fyra operationssalar igång och jag har varit med på i princip alla slags operationer.
Fredagar på Nordiska kliniken innebär färre operationer (bara en sal öppen) och jag fick hjälpa narkosläkaren lite vid sövningarna med bl.a intubering. Ruskigt “skoj”! Har funderat ganska länge på att läsa även till narkossköterska och det är kanske dax nu!

Trots jobb har jag hunnit och ffa orkat träna både före och efter. Inga superlånga pass men hyfsat intensiva.

Några kilometer sim före.

Och ett “The Trip”-pass efter.

Nu laddar jag för helgen!

Kram från Ingmarie