Ledig lördag!

“Ledig lördag” betyder inte att jag ligger på soffan och käkar praliner hela dagen. Det betyder bara att jag inte behöver stämpla in på ett jobb. Det är egentligen helt otroligt hur mycket man hinner göra på en ynka dag utan att behöva stressa!

Lördag betyder LV-träning och just denna var verkligen karaktärsdanande. Vassa snöflingor i ögonen, lera, slir, kalla vindar och tuffa intervaller. Efter uppvärmning och löpskolning kunde man välja mellan 5-7 varv av 700-metersbanan. Det var bara vi som är äldst som valde sju. Ungdomarna pallade inte. Haha!

Väldigt skönt att veta att man kunde komma in i värmen efteråt och tur vi har tvätt-tid i morgon… (Och nej, jag fryser aldrig om vrister/vader.)

Betydligt varmare var det på gymet och som alltid så försvann tiden och plötsligt hade jag kört en timme utan att riktigt begripa hur det gick till. Jag vet dock att i princip varendaste muskel fått jobba och att jag blev härligt trött.

Sen blev abstinensen för stor så på vägen hem cyklade jag ner till sjön och.. ja du vet ju…

Dessutom har jag hunnit yoga och meditera, städa inklusive rensat en garderob, träffat finaste Inger för att gratta på hennes födelsedag, handla och laga mat. Vi festade till det med lite vin från vår Sydafrika-resa. Det är ju faktiskt en ledig lördag!

Jag tror faktiskt att jag kan vänja mig vid detta att ha ledig helg!

Kram från Ingmarie