Bendödad

Lördag igen! Det betyder intervaller med  LV-gänget vilket i sin tur betyder att jag blir jättetrött. Liksom alla andra blir förresten. Ingen maskar! Det är ju liksom inte därför vi tagit oss dit. Alla kör så mycket de kan utifrån dagsform och förmåga. Finns alltid någon att jaga eller som jagar. Hur bra som helst tycker jag! Inte för att jag “fuskar” när jag kör själv men hur det än är så får man lite extra energi och pressar sig lite, lite extra när man har sällskap. Åtminstone funkar jag så, hur är det för dig?

Vi började som alltid med rejäl uppvärmning + stretch, löpskolning och stegringslopp.

Samt ett “före-foto”.

5-7 x 700m fartleksvarv. Tre olika ökningar/varv varav den ena en brant backe. Vila ca 90 sekunder. Kanske inte låter superjobbigt men jag lovar att det var både svett och mjölksyra-producerande!

Foto: Memo

Foto: Memo

Foto: Memo

Foto: Memo

Efteråt ser vi som körde alla sju varven ut så här.

Nu är mina ben ganska möra, gårdagens dubbelpass fanns allt kvar lite i dem även i dag, och det känns nästan skönt att sitta på tåget norrut. Jag skriver “nästan” eftersom målet inte är så skoj men vi ska göra det bästa möjliga av det ändå.

Kram från Ingmarie