Svängigt

I går sprang jag till coachjobben i stan i strålande sol och över 20 grader. Svetten rann och benen trummade på så bra att jag satte en slags PB med rygga på just den sträckan. Det är inte helt enkelt varken att sätta PB eller springa “fort” den där milen för det inkluderar ett stort zick-zackande mellan gångare, cyklister, elsparkcyklar, hundar, barn och byggarbete. Inte ens säker på att jag springer exakt samma varje gång så det därmed PB är mest en hittepå-grej. Men visst låter det bra?

Trots finvädret var klassen nästan helt full! Ofattbart! Men jag tror många ser Indoor running som bra träning och extremt tidseffektivt, vilket det också är för du får mycket högintensiv träning på kort tid. 30-45 minuter och sen är det klart. Plus att en del har problem med pollen och alla gillar ju märkligt nog inte värme.

Gymade gjorde jag dock på Stureplan för dels skulle jag på möte precis jämte och dels är det gymet ett av de bästa i stan. De har en del riktigt bra maskiner och denna rump/bendödar-manick är en av dem.

När jag skulle ta mig hem på kvällen kändes det som att vara utomlands. Folk satt ute och åt/drack och det vimlade av olika musikanter och uppträdande. Så himla mysigt! Livet är enklare när det är sol och varmt.

I dag var det inte riktigt lika mysigt.  Visst är det fascinerande hur temperaturen kan sjunka över 10 grader på nästan ingen tid alls. Och vart tog solen vägen. Jag hade full vintermundering på mig när jag sprang till första coachjobbet. Okej det var kanske liiiiite överdrivet men bara lite.

Men du vet hur det är. Det är alltid värst att titta ut och att ta sig ut. När man väl börjat blir man, åtminstone nästan alltid, varm. Glad blir jag alltid! Passens grundnamn heter “Run Happy” och det är precis så det är och blir. Regnet slutade dessutom och det blev nästan lite varmt!

Gjorde även säsongens sista inne-sim.När utebadet öppnar vägrar jag gå in även om det snöar. Om det var därför det var så segt och tråkigt vet jag inte men det var det i alla fall. Men jag ångrar aldrig ett pass. Inte ens ett sånt som i dag för om inte annat har jag fått en lite starkare hjärna.

Kram från Ingmarie