Även en ljuvlig helg tar slut

Så var denna helgkursen slut. Tack och lov är inte min vistelse slut för jag ska gå en kurs till nästa helg. Tjohoo! Jag minns hur jag de första gångerna här tyckte att en långhelg var ganska lagom, man blir väldigt trött i ffa skallen av att skapa så här intensivt, men så provade jag en veckokurs och kom på att det där att vara en längre stund här var miljarders miljarder gånger bättre. Då har man verkligen tid att börja, reflektera, fortsätta, börja om, göra om, testa och kanske t o m avsluta något.

Jag har mer än en gång hållit på med något projekt i arton evigheter men sen bara målat över alltihop. Så blev det både i går och i dag. Det började som en jätteduk, som sen blev “2-i-1” men nu är den något helt annat. Jag totaldödade helt enkelt hela projektet. Om “det nya” går samma öde till mötes får tiden och känslan visa.

Den andra duken har aldrig blivit klar och jag hade noll känsla för den så nu är även den “död” och något annat kommer att (kanske) att födas fram.

Emellanåt pysslar jag med smått och vi har även gjort en del roliga övningar. Som t ex dessa små experiment. “Vilse i skogen” och “höstlöv”. De är pyttesmå och gjorda på max 5 minuter. Superskoj!

Det finns inga som helst “prestationskrav” när man är här och jag har för längesedan helt släppt det mot mig själv. Blir det något så blir det annars är det ändå ok. Jag testar, upptäcker och ser vart jag hamnar helt enkelt.

Träningen känns i jämförelse nästan extremt välplanerad men egentligen har jag sällan någon riktig plan där heller utan kör på känsla. Det verkar som om det funkar bäst för mig för peppar peppar har jag ju inte varit varken sjuk eller skadad sen jag minns inte när.

I går körde jag intervaller tidigt som attan på morgonen för att verkligen kunna fokusera på skapandet. Uppvärmningen och den första intervallen var som att springa i gyttja men sen bara släppte det! Märkligt det där… 14 x 2 minuter körde jag om någon är intresserad.

På kvällen gjorde jag årets första “riktiga” OW-sim och vilken premiär!
Jag dog lyckodöden flera gånger om!

I dag ännu en snortidig löptur men betydligt lugnare. Solen alltså! Vilken lyckobringare!

 

Efter kursavslutet åkte jag till Infjärden och simmade. Samma lyckokänsla i dag som i går. Nästan osannolikt vackert och härligt!

I morgon ska jag göra en sån där spontananmälan-grej igen. Om det är något jag är lite extra bra på så måste det ju vara just det!

Kram från Ingmarie