Sås-dag

Egentligen hade jag tänkt såsa omkring i skogarna här ute på “ön” men så kom ett mess från Roger så i stället blev det (sås)löpning i skogarna runt Färsna gård. 

Det gäller ju att passa på när man kan få finsällskap! För den som inte vet så kan jag berätta att Roger är en ruskigt snabb veteranlöpare med flera stora, feta medaljer. 🤩 Han resonerar dock som mig att är det lugnt så är det lugnt. Inget mellanmjölksharvande.🤪 Så det blev en slags såsande i alla fall!

Två timmar sprang jag ihop.(Roger skulle till gymet och avvek lite tidigare.) Superfint att springa där! Bara grus och stigar. Blandat med elljusspår, andra grusvägar, banvall och delar av Roslagsleden. 

Har kutat här många gånger men hittar alltid nya vägar! När jag är där och ser “Roslagsleds-skyltarna” blir jag oftast sugen på det där JÄTTElånga loppet jag hört så mycket gott om. Men det är ju just JÄTTElångt! En dag så kanske…

När jag var tillbaka i stugan och fått mat i magen testade jag lite målartekniker och material. Så himla härligt att liksom bara få pyssla i lugn och ro! Målet är att det inte ska vara något mål. Dvs ungefär som vanligt. Haha!

Cyklade sen till sjön och alltså det var (och är) ju nästan löjligt vackert där! Helt ensam var jag så det är verkligen som att ha en helt egen sjö(bassäng)!

Har ingen aning om temperaturen men tippar på 17-18 grader. Nu när jag “fuskar” med våtdräkt är det riktigt behagligt för att simma men jag längtar tills jag slipper den. Våtdräkten alltså. Jag kan absolut simma utan redan nu men då blir det betydligt kortare tid. Det är kort även nu för jag är en klenis när det kommer till att simma i kallt/svalt vatten en längre stund.

Kram från Ingmarie