Den mindre fina sidan och återinstallerad

Det är nog lätt hänt att man tror folk alltid är och ser så där glada och tjusiga ut oavsett vad de gör om man kollar på inlägg på ex Insta.

Så är det förstås inte. Verkligheten är väl snarare för det mesta ganska “otjusig”? Du vet sånt som otvättat hår, obäddad säng, håriga armhålor, disk, smulor i soffan, hål i strumporna, illaluktande bh och groteska miner. För det är väl inte bara jag som har det så emellanåt? 😱🥺😜

Jag är förvisso för det mesta glad men när jag är koncentrerad, eller blir så där toktrött av träning, så ser jag allt utom glad och pigg ut! Lägg till ovårdat hår, svettränder och drägel i mungipan så förstår du.

Som i dag…

Jag förstår inte hur min coach, dvs jag 🙄, kunde komma på detta passet men det var Ingmarie-väder så kanske det spelade in… Hade dock missat den lilla detaljen att det blåste rejäl motvind på ena långsidan (och nej man kan aldrig få tillbaka det man förlorar på motvinden i medvinden) plus att förra gången jag körde detta passet ett set höll jag på att dö. Nu dubblade jag det!

2  x (3x 400 + 4 x 300 + 6 x 200m) Vila ca 50-60 sek. Jag hade noll koll på tiderna jag sprang men full koll på vilan. Haha!😄 Det spelar ju liksom ingen roll vad ex 400-ingarna går på. Jag kör det jag kan och det benen håller för.  Dvs jag kan inte mer eller fortare oavsett.

Sjukt jobbigt var det i alla fall men känslan efteråt!
Olalllaaaa!
Då är jag stolt, tacksam, glad och snudd på odödlig!🤩🤩🤩

Precis jämte banan i Norrtälje ligger Friskis och om det är något jag är bra på så är det att återhämta mih och ladda om snabbt så med lite energi i magen blev det en dryg timmes hård träning även där. Allt från spänsthopp och benböj till armhävningar, core och stretch.

Men sen har jag chillat. Åkte inom fina Spillersboda och simmade lite.

Och har installerat mig igen på Skaparladan.❣️

Kram från Ingmarie