Att ta sig

Jag är kanske ovanligt lättroad men nog är det ganska coolt att man kan och får springa hur man vill i och genom vår vackra huvudstad? Det är dessutom inget ovanligt eller konstigt! Jag tycker det är jättehäftigt! Därmed inte sagt att jag gillar springa i stan ö h t, jag föredrar skogen och grusvägar, men när jag nu ändå ska in dit för att jobba så är det ett väldigt bra alternativ till tuben. Denna årstiden blir ryggan heller inte så förbenat tung som på vintern och det är ett stort plus!

En annan sak jag gillar med 08a land är att det i princip alltid finns något cafe´, vego-mathak eller Sats i närheten var man än är. På så vis kan man lätt både få fika och gyma utan att behöva transportera sig jättelånga avstånd. Hur bra som helst!

Men, det finns alltid ett men som du vet, det där gäller bara om du ska norr-söder eller vice versa. Ska du ta dig öster-väster så är det inte lika varken smidigt eller enkelt. Fast springa kan man såklart ändå.

Kram från Ingmarie