Två på samma

Två sim på samma dag! Det är ingenting för en riktig simmare, särskilt inte med tanke på att de simmar längre både tid och sträcka, men det är en hel del för mig. Särskilt med tanke på att jag fryser som en nakenhund varje gång. Eller nej, nu ljög jag. Både bassängvattnet och sjövattnet var riktigt behagliga i dag! Tempen i bassängen vet jag inte men tippar på 26. I sjön ca 20 enl. min termometer och då hade jag ju våtdräkt som “fuskhud” så det var nog banne mig samma.

Två helt olika sim och var och en härliga på sitt sätt även om jag föredrar sjöar och hav alla veckans dagar. (Om det inte vore för den där isen och frysandet vill säga…)
Samma (mycket varierande) himmel var det i alla fall!

Vem sa förresten att simning är enformig? Det kan vara nästan lika varierande som löpning om man vill!

Kram från Ingmarie