Enkelheten

Visst har jag sagt att jag älskar sommaren? Ljuset, värmen, grönskan, dofterna, energin och ffa enkelheten. Att slippa kånka på ton av kläder och ombyte är en lättnad så stor att den är obeskrivbar men du som alltid åker kommunalt/cyklar vet förmodligen vad jag menar… Flera ton försvinner både bokstavligen och bildligt från axlarna denna årstiden.

Visst gillar jag att simma i bassäng men det slår inte att simma öppet vatten. Det är ju liksom därför jag lärde mig. För att kunna vara fri och simma när jag vill var jag vill. Min närmsta sjö tar fem minuter med hojjen (sju hem för då är det uppförsbacke) och är så magiskt vacker att det nästan gör ont i hjärtat. Ännu är det också ganska lugnt där och jag njöt av en härlig simtur runt den mitt på dagen. Med våtdräkt fryser inte ens jag nu fastän jag är i ett tag.

Att löpcoacha är också enklare för det räcker ha med en tröja till ombyte efteråt. I dag var det dessutom ute så vi fick njuta av sommarsolen.

På hemvägen hamnade jag i samma sjö igen. Den drar! Sommar som vinter. Och hur vidrigt vädret än är så älskar jag ändå alltid just denna platsen.

Kram från Ingmarie