(Nästan) planlöst

Det är enkelt att vänja sig vid det här lättjefulla livet minsann. Ingen stress, inga klocktider, inga “måsten”. I stället styrs dagarna av det jag har lust med just då. Nästan i alla fall. Lite får man ju planera. Fika med kompisar t ex. Eller middag hos mamma och Ulf.
Och jag har ju trots allt någon slags träningsplan fastän jag inte följer ett program. I dag hade jag bestämt korta intervaller + gym med fokus på mycket ben och core och så blev det. Dock kan jag göra det kl 7.48 eller 10.05 beroende på när jag vaknar. (Det blev kl 9.30 om du undrar. Haha)

30 x 60-30 + upp och nedjogg 30 minuter. Skitsegt. Men det var skönt efteråt!

Gymandet däremot gick skitbra! Kände mig lite smått odödlig och det lär kännas i morgon..

I morgon ska jag göra något jag längtat efter ända sen förra gången för flera evigheter sedan som innan dess var så längesedan så jag glömt när det var!
Gissa vad?!

Kram från Ingmarie