Längesedan sist!

Min Halmstadresa är slut för denna gången men jag har redan en ny inbokad!😃 Nu är jag tillbaka i 08a land efter en lång tågresa via småländska små orter som Smålandsstenar, Reftele, Bredaryd, Vaggeryd och Nässjö. Vackert och lite roligt att se annat än den vanliga vägen via Göteborg.

Tåget var prick i tid (är fortfarande lite chockad) och tack och lov kom mitt ❤️ och mötte mig på centralen. Två stora väskor att dra genom trängseln och på tuben går att göra själv men det underlättar helt klart om man är två.🤪

Kändes allt lite märkligt att vara tillbaka. Har ju inte varit här sedan midsommar som sagt var. Utan att sakna någonting! (Förutom Anders då men han är ju ingen sak. 😆 Och mina målargrejer!💕)

Min sista löptur blev delvis på ”Prinsen” och delvis i skogen. Bedövande vackert som alltid. Första 20 minuterna kändes gårdagens gym i benen mensen vaknade de till liv åtminstone några hack. Man får vara glad för det så det inte hade blivit tvärtom!😄

Kram från Ingmarie