Väl spenderad ledig dag

Ledig dag mitt i veckan, det är lyx det! På en dag hinner man med mycket om man vill och eftersom jag har några myror i brallan så blir det inte mycket soffnötande. Jag kan däremot, märkligt nog, ligga raklång i solen en hel dag när jag får möjlighet! Om jag rastat av mig innan vill säga…

Första “riktiga” aktiviteten blev intervaller på spåren här i skogen. 4 x (5 – 3- 1 ) minut. 1 minuts vila rakt igenom. Detta är f.ö ett av mina favvo-intervallpass. Skitenkelt att lura hjärnan med för jag inbillar mig att 5-minutarna är enklare eftersom de ska gå lite långsammare än de andra. 3 + 1 minutarna  tänker jag är korta och snabbt avklarade. Naturligtvis är det inte riktigt så i verkligheten. Varje intervall har sin utmaning, särskilt om det är uppförsbacke, och jag blir jättetrött av dem. Men också nöjd, glad och tacksam. Gillar dem extra mycket varma dagar som i dag när svetten rinner ända ner i skorna!

Ett sånt pass kräver såklart en sprada. Fick fint sällskap av änderna. Undra om det är samma som simmar med mig på vintern?

Efter lite mat tog jag mig till gymet för ännu mer svettande. Som vanligt fick jag extra energi där och plötsligt hade nästan en timme försvunnit. Min kropp, ffa benen, lär vara trötta inte bara av intervallerna i morgon. Haha!

När jag ändå var på Söder så passade jag på att fixa grejer till några tavel-projekt jag ska ge mig på. Vi får se hur det blir men oavsett så kommer jag garanterat att ha både roligt och lära mig nya saker!

Har förresten lagt ut några nya projekt på min sida.

Svalast och lugnast i dag har onekligen kvällsdoppet med Kari varit. Ljummet vatten och alldeles, alldeles underbart!

Kram från Ingmarie