Svettig helg

Helt ofattbart hur snabbt en vecka går!😱 Söndag igen! Vad hände liksom?

I går körde jag en bunt korta intervaller att liksom ”sätta extra fart” på systemet. 20 x (60-30) + 10 x 30-30. Kort och effektivt pass som är tufft men inte gör mig toktrött efter.

Blött var det! Både av regn, svett och sprada. Osäker på vad som gjorde mig blötast. Haha!

Gårdagen innebar även tufft (och svettigt!) jobbande med sent hemkomst pga övertid. Det visste jag förstås inte innan men jag anade och jag hade helt rätt.  Efter kl 22 går dessutom all kommunal transport  mer sällan vilket gör att man kommer hem ännu senare. Kände mig nästan lite bakis i dag trots att jag inte ens sniffat på en vinkork.🤪

Det enda som funkar för att komma på rätt spår igen och vakna till liv efter nattsudd, oavsett anledning, är att träna. Utan det fastnar jag i deg-och segträsket och mår mest skit. Jag får inget gjort och tappar lusten till det mesta faktiskt. Tränar jag vänder det direkt så jag började med en löptur i skogen. Lugnt och fint men rundan är galet kuperad så jag kan inte påstå att det var ”lätt”.

Sen var jag igång och har både fixat fler ramar som jag ska måla och snickra ihop, kört ett Performance Strength och ett High Intensity pass (båda är så jobbiga att jag inte ens klarade av att hålla vattenflaskan utan att skaka efteråt), kvällsbadat, gjort mat som åts i kvällssolen på balkongen och druckit lite vin.

I morgon kommer jag inte ha bakis-känsla pga sömnbrist men garanterat träningsvärk pga tuff träning och det är miljarders miljarder gånger bättre, eller hur?

Kram från Ingmarie