Styrkedag

Backar är ett idiotsäkert sätt att bygga  starka ben på! Och starkt hjärta, starka lungor, stark core och starkt pannben. Bara bra grejer alltså!😀

Hammarbybacken är perfekt för allt det där! 4,5 varv x 2 km är 1 varv mer än förra gången men ändå kändes det mycket lättare!
4,5 km upp och lika mycket ner. D v s nio gånger upp och nio gånger ner. Plus löpning dit och hem så totalt 2 timmars svettfest.🥳 Jag vilar inte utan kör non-stop och ja, jag springer hela tiden även om det går ruskigt långsamt i de brantaste partierna..

En annan grej som ger stark kropp är såklart styrketräning. Blev ett Performance strength pass i dag med. Superskoj och supertufft men det är bra! Man ska utmana dig! I alla fall om man vill utvecklas.😃

Måla tavel-ramar t.ex är mest terapi.

Kvällsbada är det definitivt och absolut 100% njutning!😍 Den här sjön är en av de (ganska få) saker jag kommer sakna när vi flyttar men å andra sidan kommer jag att ha hela havet i min närhet!

Kram från Ingmarie

4 Comments

 1. "Herr" Johansson

  Apropå Hammarbybacken och nya perspektiv

  Kutade idag Grimstaskogens elljusspår. Härlig, relativt kuperad terräng, lugnt och tyst med minimal civilisationskontakt. La som vanligt upp löpet med 4 gånger “mördarbacken”.

  Som inte längre är någon “mördarbacke”. Efter att ha varit i Hammarby alltså. Den suger förvisso fortfarande kraft, men respekten för den är som bortblåst.

  Man får vara tacksam när man får nya perspektiv. Speciellt på motlut 😉

  • Ingmarie

   Haha! Så är det verkligen! Och Hammarbybacken är ingenting mot Alpernas. 😀
   Grimstaspåret har jag härjat en hel del i. Förr gick det ett lopp där också men jag kommer banne mig inte ihåg vad det hette..
   Grymt bra jobbat av dig med 4 ggr (i fd) mördarbacken! 😀

Comments are closed.