Skiftande humör

Det är banne mig inte alltid så enkelt att förstå sig på kroppen. Eller knoppen.

Jag var supertaggad i går på de planerade intervallerna men i dag totalt opepp. Jag gjorde dem förstås ändå för som alltid så provar jag innan jag ev bestämmer mig för att lägga av. Har typ aldrig hänt att jag lagt av när jag väl börjat för när man väl är igång så vänder det. Kanske inte helt men åtminstone så pass att man inte vill ge upp och vissa dagar är det bra nog tänker jag.

Benen blev aldrig direkt piggare men däremot tröttare och de gjorde trots allt vad jag ville och önskade. 3 x 12 minuter med 2 minuters vila på spåren runt Hellas. Dvs inga platta intervaller.

När jag gjort ett sånt här segpass så är jag ändå alltid väldigt nöjd och ser till att belöna mig lite extra. T ex med en sprada och en powernap. (Jag älskar att göra båda!)

Om det var de där belöningarna, eller något annat jag inte begriper, vet jag inte men lite senare när jag var med på ett Performance strength pass så var jag både pepp och stark. Nästan som Hulken! (Nästan…)

Riktigt bra pass som jag avslutade med en extra stunds stretch och rörlighetsövningar.

Undra vad kropp och knopp är på för humör i morgon. Lika spännande varje dag! Haha!

Kram från Ingmarie