Fortsätter lyxandet

På något oförklarligt vis har vi lyckats pricka både fint väder, en stor eventhelg och gratis träning på Actic. Bara ren tur och jag tackar så mycket.

Naturligtvis hade jag tagit mig till bassängen oavsett. 75 kr för ett besök är kanske inte “billigt” men helt klart värt det. I dag blev det ett “riktigt” simpass för första gången på tretton evigheter för jag har inte varit sugen. Simma i sjö är absolut “på riktigt” men det blir “bara” njutardistans när jag gör det. Dvs inget jätteansträngande eller strukturerat. Inte för att jag precis maxade i bassängen i dag heller men det kändes lite mer seriöst med insim, 6 x 200 m och avsim än att bara harva runt i sjön.

 

Pimpade allt med att även köra vattenlöpning i 40 minuter och sitta i bastun en lång härlig stund.

Bo på hotell är fint så här några dagar. Särskilt ett som verkligen lyssnar på sina gäster! Förra gången jag var här gnällde jag nämligen (bl.a)  lite över frukosten som saknade en hel del om man ville ha vegan-style. Nu fanns havregryn, flera olika sorters växtmjölk, smör och mer av både frukt och nötter. Nice!

Få se hur min superduper-tidiga specialfrukost blir i morgon för jag har (ännu en gång) spontananmält mig till ett löpar-äventyr.Men jag tror den blir kalasbra! Har i alla fall laddat med ett jättelass mat på Cortado.. Riktigt gott, bra och rejält med mat!

Vi fick finsällskap av mamma och Ulf

Kram från Ingmarie