Gammalt & nytt

Det är ju inte till yttre rymden vi ska flytta men nu när vi inte har så långt kvar här i 08a land så passar jag på att besöka sevärdheter jag inte sett på länge.

Som t ex stads-biblioteket. Det är verkligen rogivande att bara vara där! (Tack herr Johansson för påminnelsen om det!🙏🏻)

Jag har även varit på MOS för typ 3e gången någonsin. Det är inget ställe jag supergillar, ingren annan super-mall heller om jag ska vara ärlig, och jag är fortsatt fascinerad över hur ställen som dessa ö h t kan gå runt? Det är garanterat inte billigt att hyra lokal och så mycket handlar väl ändå folk inte?😱 Nu var ju i och för sig jag där just av den anledningen men det är för att Save The Duck bara finns där som fysisk butik i hela Sverige. (Och på nätet förstås.) Men jag hoppas de sprids för vilken bra grej! 💕 Hade ingen aning om att de fanns men de är tydligen över 10 år och grundades i Italien. Det är ett helt djurfritt (och dunfritt) märke med extremt bra och prisvärda kläder. Även för mini-människor och våra fyrbenta vänner!  Kläderna är varma, vattentäta, vindskyddande, jätte-snygga och inga djur har behövt lida.🤩 💕 De är även mestadels gjorda av återvinningsmaterial och företaget skänker pengar till olika välgörande ändamål. T ex Wild Aid som bl a jobbar för att stoppa den illegala jakten på vilda djur. Fantastiskt fint! Dessutom supertrevlig personal! Alltså jag blev helt kär! Köpte både en jacka och en väst utan att skämmas. Faktum är att jag tror senaste jackan jag köpte var när vi bodde i Falun. Dvs över 13 år sedan! 😱

Gymet var dock mitt gamla vanliga i dag. Kul och bra som alltid. Bara hoppas det är samma goa energi i Åhus-och Kristianstad gymen.😀 (Finns dock inga Sats där…😢)

Lekhörna!

Höll på en timme så jag tror (och hoppas!) det känns i morgon. Avslutade som alltid med extra stretch och rörlighet. Use it or lose it du vet…😀

Kvällsbadet var också i samma sjö som vanligt och lika fint som alltid. Man ångrar aaaaldrig ett bad!🤩

Kram från Ingmarie