Tuffat till mig lite

Oregelbundna arbets-tider har som sagt var sina fördelar. Som t ex att man kan välja de där udda tiderna när det är färre människor på Eriksdalsbadet. I dag var jag dessutom så modig att jag valde 50-metersbanan!
Inte för att det gör eller är någon större skillnad egentligen för summan av sim-kardemumman är ju ändå den samma.🤪 Det är enbart i huvudet det sitter. Jag simmar ju bra mycket längre än 50 meter i sträck i en sjö utan en kakelvägg att bända vid. 😁

Jag fick sån hybris av det där att jag vågade mig på ett High Performance Strength-pass. Tema ”press” så nu är både mina axlar, armar och rygg dödade.😱 Du vet så där att man nästan inte kan varken ta av/på dig kläder och duscha. Men jösses vad gött ändå!🥳🤩

Och hur seriös man än är med sin träning så får det aldrig blir så allvarligt att man inte kan skratta åt spagetti-armar som darrar. Så tänker och tycker jag i alla fall, hur tänker du?

Kram från Ingmarie