Till vintern (ett kort tag)

Många älskar äta hotell-frukost och går verkligen all in på allt.
Jag tillhör inte dem.
Eller jo lite för jag gillar att äta, sitta länge, slippa både laga maten och diska och njuta i lugn och ro men jag vill ha min gamla vanliga mix av gröt, frukt, bär, nötter och växtmjölk.

Det är det jag vet jag mår bra av och som min kropp funkar bäst på. De flesta hotellfrukostar har dock bara mängder av kakor, våfflor, grädde, mjölkprodukter samt kött- och ägg-rätter på både längden och tvären. Något jag inte begriper hur man kan äta någonsin och absolut inte till frukost.

Dock finns det hotellfrukostar där jag gärna ta lite gott bröd om det finns, overnight oats, ingefära-shot och granola om det finns. Grand i Halmstad är en sådan. (Bl.a därför jag helst bor där.) De har massor av bra vegan-alternativ, gröt, shots och gudomligt gott rågbröd. Dessutom är det en jättemysig miljö!

Nackdelen med många bra alternativ är väl att det är lätt att föräta sig men oftast har jag karaktär nog att stoppa i tid.

För att effektivisera lite så packade jag medan jag smälte maten och gick sen till gymet. Kände att det var dax vila från löpningen även om jag helst hade velat passa på när det är barmark. (Förklaringen kommer längre ner.)

Nu gillar jag ju att gyma så det var absolut ingen uppoffring och jag har hunnit vara ute i blåsvädret också. Både i Halmstad och Göteborg. Lång tid mellan tågen gjorde att jag fick möjlighet att träffa min kära lillebror Daniel inklusive två bonusar! Min extra-syster och extra-kusin var nämligen också i Göteborg! När vi sågs sist minns ingen men det kändes som det var för max en vecka sedan.

Så himla skoj!

Kort och intensivt men även de stunderna räknas, eller hur?

Tåget funkade fint till strax före Flen. Där började strulet. Men jag kom hem. timmar försenat ..😳

Finns nog dock inget bättre sätt att resa på när det går som det ska.

Sen var det det där med barmark…

I Stockholm syns den inte längre utan är full med snö, sörja och is. Om man ska tro SMHI ska det komma groteska mängder de närmsta dagarna. Hu! Lär bli extra mycket äventyr på löpningen i morgon.

Det ska onekligen bli väldigt skönt att slippa ännu en Stockholms-vinter. Inte ens isiga fuktiga kustvindar är värre!

Kram från Ingmarie