Tomtar på banan, lättlurad på gymet och Ståhl-legenden igen

Fick lite fereling i dag (igen) och körde ett av mina favorit-fartlekspass. 4 x 10,5 minut som är så här: 90-90-60-30-60-60-120-120 sekunder. (Börja med snabb fart sen långsam, snabb, långsam o.s.v) Ingen paus emellan utan jag tutade på i 42 minuter. med uppvärmning och nedjogg blev det ett ganska tufft pass. Körde på elljusspåret och för att skoja till det lite, och inte bli yr i skallen, så bytte jag varv efter halva tiden. (Som sagt var, snacka om att vara lättroad…)

Det gick oväntat bra och kanske var det för alla tomtar som satt i träden och hejade på mig? Det är åtminstone vad jag tror de gjorde. Haha!

Tanken var sen att “bara” gyma också. Vilket jag i och för sig gjorde och jag hann ungefär halva passet…

18.30 skulle det bli ett Indoor Runningpass och mirakulöst var där en plats över så vad händer? Jag tar den förstås, trots att benen redan var mosiga av bl.a marklyft.

Det var verkligen inte de raskaste benen jag haft men det var ruskigt skoj och lika ruskigt svettigt!

Efteråt blev det lite för sent att fortsätta med vikterna så jag får göra resten av gympasset i morgon helt enkelt. Då ska jag försöka) att inte lockas med på några villovägar.

Mitt i allt har jag varit hemma hos herr och fru Ståhl för att avsluta det vi påbörjade i torsdags. Nu är det klart att du kommer kunna läsa en del av allt det vi pratade om i Runner´s World i början på nästa år!

Kram från Ingmarie