SL 6 och havsgupp

Om man startar från vårt hus, tar hela Skåneledens SL 6 runt Åhus så får man 19 ljuva kilometrar. Det går att vandra men jag föredrar ju som du vet att springa. Den går på stigar, asfalt och lite, lite sand. Man passerar djup tallskog, ängar, golfbanan, nybyggda hus, gamla hus, en miljon (nåja) grindar, öppna fält, hagar, kullerstensgator i byn, havet och dess små hytter. Några få korta snuttar är “tråkiga” (vid en stor väg t ex) men 98% är rena vackerhetsruset. Även när det blåser motvind.

Den är mest platt men några små gupp har den och jag fick t o m uppleva lite sol trots att SMHI sa regn hela dagen. (Älskar när de har fel på det hållet!) Mina nya skor skötte sig förresten perfekt! Vilken skillnad mot de andra blankslitna. Fullkomligt studsade fram!

I dag var det tre dagar sen jag badade sist så min bad-tarm skrek på mig. Då är det bara att lyda. Härligt som alltid. Guppade runt i vågorna en bra stund innan jag kände mig nöjd. Nu hoppas jag att jag är tillräckligt laddad för bra sömn och ett sånt där (hemskt) dagpass igen i morgon.

Kram från Ingmarie