Lättpåverkad…

Undra om man kan bli jetlegad av en timmes tidförändring?
Det verkar så på mig i alla fall. Har haft exakt den känslan hela dagen. Du vet så där så huvudet är såsigt, kroppen en smula trög och jag inte riktigt vet om jag är hungrig eller mätt. Eller så inbillar jag mig bara alternativt är extremt lättpåverkad och känslig…
Hur som helst så vet jag  efter lång erfarenhet att oavsett hur många timmar den ev jetlagen är så är aktivitet det allra bästa för att bota den.

När vi hade röjt och städat klart tog jag hojen till gymet. Är fortfarande lite chockad över hur bra det gick! Kände mig riktigt stark! men ännu behövs det där tunnaste gummibandet för att jag ska klara chinsen. Nästan ofattbart hur svårt det är!

Konstigt nog känner jag mig inte ett skvatt varken stel eller trött sen i går.. Kroppen alltså. Man blir banne mig aldrig riktigt klok på den! Passade ändå på att göra lite extra mycket rörlighets/yoga-övningar. Så himla gött!

Resten av dagen/kvällen har spenderats på jobbet för nu var min helg slut.

Kram från Ingmarie