En smula matt

Att vara med på konstrunda är både roligt, inspirerande och lärorikt men det tar också massor av energi. Jag är helt både tom och slut i mössan nu. Fast det kan ju kanske också bero på att jag gjort en massa annat också…

Löpturen var en av de ljuvaste hittills i år. Alltså vilket väder! Som alltid känner jag hur varenda cell i kroppen vaknar till liv när solen och värmen når den. Jag t o m eftersvettades! Minns inte när det hände sist.

Kändes ju nästan skamligt att vara inomhus sen men det har det varit värt! Mycket folk i dag också och väldigt många härliga samtal med människor jag högst troligt aldrig skulle träffat om jag inte varit med på konstrundan. Konkurrensen från alla som ställer ut i hela Skåne är stenhård så jag är verkligen extra glad över att folk velat köpa av just lilla mig! Känns snudd på ofattbart!

När jag väl kom till gymet hade jag i princip noll förväntningar men kroppen är som bekant en lurig manick och bjöd mig på ett jättebra pass!

När jag sen även hade handlat och gjort matlådor för det “riktiga” jobbet som börjar i morgon igen, så både behövde och förtjänade jag detta.

Kram från Ingmarie