Nu tar jag helg!

Kolla!
Blå, fin himmel, sol och (nästan) ljumna vindar hela helgen och jag är här. Såklart. Det var ju det där med att kolla mitt schema i stället för SMHI:s prognos…

Men vad är där att göra? Jag får bara gilla läget och hoppas på en fin måndag för nu börjar min “helg”.

Jag ska ju heller inte gnälla allt för mycket för även om jag inte kunnat vara med på diverse aktiviteter just denna helgen så har jag ändå kunnat njuta lite av finvädret. Brukar dessutom tänka att jag får i alla fall gå hem när jag jobbat klart. De stackars patienterna däremot…

I går hann jag både städa, handla och springa i “min” skog innan jobbet. Vet att jag sagt det innan men att ha detta inpå knuten är en ovärderlig lyx!

I dag valde jag gymet och sprang dit och hem. Som du vet gillar jag att styrketräna men helt ärligt tar det emot mer och mer att gå in när det är sol och härligt ute. Men stämmer det där med vädret och mitt schema lär jag kunna göra det på mina lediga dagar i sommar. haha

Och kolla här! Fortfarande lite ljust när jag lämnade jobbet! Plus att jag hann med en tidigare buss! Borde jag köpa en lott?

Kram från Ingmarie