Nästan pensionärslängtan

Är det någon mer än jag som skulle vilja vara ledig från nu till september? På så vis längtar jag lite tills jag blir pensionär men samtidigt vill jag ju i så fall vara pigg,  kunna träna för fullt, ha råd att resa och ha väldigt många år kvar att leva!

Denna tid som vi har framför oss skulle jag hur som helst vilja gick i slow motion. Det är så kort tid och den försvinner så rasande fort att jag inte riktigt hinner med. Det blir maj, allt grönskar, livet blir så mycket enklare utan alla kläder och sen är det höst igen på något vis och sen är det plötsligt dax för vinterbad.

Nu är det ju dock inte möjligt varken att vara ledig eller frysa tiden så jag kommer göra mitt bästa för att maxa varje sekund jag är i frihet.
SMHI höll vad de lovade så jag fick toppväder på min lediga dag! Sol och varmt! Bästa vädret för att köra intervaller om jag får bestämma så det blev 6 x 5 minuter. Snorjobbigt (dock inte pga värmen) och alldeles, alldeles underbart!

Fika och återhämtning hade jag verkligen på första parkett! Alltså vem behöver Karibien när man har detta? Åhus alltså! Är dock medveten om att det inte kommer vara så här glest på folk efter midsommar…

En liten stund har jag ändå varit inne nu i kväll för så roligt tyckte jag det där “Crooscage” passet var!  Lite annat upplägg mot förra veckan och jag är ganska säker på att jag vet var jag kommer ha träningsvärk i morgon. Det kan bli en extra spännande utbildningsdag i morgon!

Kram från Ingmarie