Så började den äntligen på riktigt

Jag har bestämt att dessa tre veckors ledighet ska vara så fria från klocktider som det bara går. Jag ska också undvika allt som piper, larmar och blinkar. Det får jag i överflöd på jobbet.

Helt klockfri går det väl kanske inte att bli för jag kan ju t ex inte vara i bassängen innan de öppnat. Om jag inte vill försöka planka vill säga men jag tror jag avstår. Har nog med skrubbsår redan. Haha!

Gott om plats även i dag men jag tycker det är lite för kallt. Efter 30-40 minuter i 24-25 grader fryser jag så mycket att jag liksom blir alldeles yr och knappt kommer upp ur vattnet. Ja jag är klen och nej det är inte samma sak som att vinterbada.

Tur då att solen sken så härligt, strandsanden värmde och jag fann en perfekt liten grop att slöa i och vid.

Nu är jag dock en bit norrut. I Halmstad. Jag åkte på kvällen för att undvika rusningstrafiken här för tro det eller ej den är Stockholms-varning på! Helt galet! Men jag säger det igen. Att bara ha två timmar till ännu ett paradis är banne mig höjden av lyx!

Kram från Ingmarie