Från fullt ös till super-chill

Har du någonsin blivit så trött på ett träningspass att du inte ens orkat spotta? Då vet du hur jag kände det på de två sista intervallerna i dag.

6 x 5 minuter med 1 minuts vila är inget monsterpass men jag tryckte på vad jag hade och då kan det bli så där. Det var inte heller några racer-tider men det kändes bra och det är det viktigaste!

Betydligt lugnare var det på simningen. Åkte ut till min absoluta favvosjö här och fullkomligt dog njutardöden. Tyst, stilla, bedövande vackert och ljummet vatten. Det är när det är så här som jag älskar simningen som allra mest.

Allra lugnast har kvällen varit. Middag på mysiga Söderfamiljen med min fina kusin och kusinman. Dvs de jag alltid bott hos innan i den röda lilla söta stugan. Nu har de dock flyttat och vi har vår lilla lya så det gäller att ses på annat vis!
Och ja, du ser att Anders lyckats ta sig hit också. En annan väg mot den i går för det är tydligen fortfarande stopp från Hässleholm.

Kram från Ingmarie