Innan hemmet

Så var vi tillbaka i Åhus igen och det känns jättehärligt! Inte för att jag inte gillar Halmstad och vår lilla lya där, tvärtom älskar jag ju dem, utan för att jag verkligen trivs (även) här!

När vi åkte hem valde vi “Osby-vägen” för jag hade kollat ut en liten sjö jag ville testa. Gatesjön ligger precis utmed vägen vid Skogaby så den är perfekt för ett stopp. Nu vet jag också att den är jättefin med härligt vatten, fin brygga och att den t o m har en omklädningshytt!

Innan dess hade jag dock badat en massa gånger i havet. Själv såväl som med mamma, Ulf och Anders.

Vi hängde i mysiga Tjuvahålan. Lugnt, klart vatten och helt perfekt ställe efter ett hyfsat svettigt tröskelintervall-pass. Sprang 3 x 10 minuter med början från stan ut dit och även om det såg vindstilla ut så kändes en motvind på de utsatta rakorna. Märkligt fenomen det där. Ulf var snäll och påpekade att ju högre fart man har ju mer motstånd blir det dessutom. Jag kan ju åtminstone låtsas att det var därför jag kände av den där lilla, lilla motvinden. Hehe.

Bästa spradan!

Nu blir det några dagar här innan nästa lilla äventyr!

Kram från Ingmarie