Det är i alla fall inte förutsägbart

Det finns ett “fel” med Skåneleden runt Åhus. Eller kanske två om man räknar med att motvinden kan bli överjäklig om man väljer fel håll en blåsig dag. “Felet” ‘är att den drar och det är därför plättlätt hänt att man springer längre än man tänkt.
Jag hade tänkt vika av innan golfbanan men se det gick inte för benen ville fortsätta runt både den och Transval-området. Få se hur mycket det straffar sig till morgondagen.

Vädret är ju minst sagt omväxlande så tröjan åkte av och på oräkneliga gånger. Det regnade i alla fall inte. Då..

Ännu fler oräkneliga var nämligen regnskurarna blandat med blå himmel och sol denna dag. Är det någon som med vilje manipulerar vädret? Att det går är ju ganska säkert numera…
Utemöbel-dynorna har åkt ut och in och när jag flyttade ut min lilla ateljé så blev det lite extra stänk från ovan. (Så hur blir det? Kan jag då verkligen signera de färdiga tavlorna eller måste jag få en krumelur från vädergudarna också? )
Jag har inget staffli där ute och det inne är på tok för tungt att flytta så det blev riktigt bra mobilitets- och flexibilitetsträning!

Simpasset var lika “spännande”. Det var förvisso varmare i vattnet än på land men jag är tacksam att jag var klok nog att ta på mig swimrun-dräkten…

Kram från Ingmarie